domingo, 26 de noviembre de 2017

CF MOLINS DE REI 3 VAE PIERA 5

EL PIERA PATEIX PER GUANYAR!

• El Piera, que al minut 70 guanyava per 1 a 4 , acaba patint per emportar-se els tres punts..
  • Bona primera part i segona per oblidar d'un Piera bipolar.

L'enemic més gran del Piera... és ell mateix! Contra el Molins, l'equip va gestionar molt malament l'avantatge d'1 a 4 amb què s'arribà al descans i va acabar complicant-se la vida amb un 3 a 4 al minut 80... i amb un jugador menys. És l'eterna lluita de Dr. Jeckyll contra Mr. Hyde que sembla tan instal·lada a l'ADN pierenc. Fins quan?

El partit va començar amb un ritme frenètic ja que al minut 1, bona assistència d'Òscar a Javi Navarro qui corre tota la banda dreta de l'atac pierenc per batre amb un xut ras el porter local.Però dos minuts després, el Molins empatava amb un bon xut provinent d'un refús defensiu. Poc va durar l'alegria local : al minut 5, Turri fa una passada llarga a Jordi Martínez , cavalcada d'aquest per la banda esquerra i xut final ajustat al pal que suposa l'1 a 2 per al Piera.  En cinc minuts s'havien vist tres gols!! El Piera seguí atacant i al minut 20, Fran supera el porter i quan està a punt de marcar, aquest li fa un placatge i el fa caure al terra. I quan tothom s'esperava la vermella... l'àrbitre li mostra la groga : increïble!! La falta corresponent la llança magistralment Juanjo i aconsegueix marcar el tercer.En ple domini pierenc, al minut 66, jugada de Javi Navarro per banda amb passada de la mort a Fran ...i el quart del Piera.Amb aquest resultat els locals no s'enfonsaren sinó que intentaren reduir distàncies davant d'un Piera molt relaxat. Així les coses, al minut 42 Alfredo po
sa una mà prodigiosa que hauria valgut el gol local i al 44, una badada defensiva  deixa el davanter sol davant de porteria... però el seu xut surt alt.
A la segona part el Piera sortí massa confiat i el Molins posà tota la carn a la graella i  van començar a dominar el mig del camp davant d'un Piera que no jugava a res. El Molins ho provava per bandes i també amb xuts de lluny, però els seus davanters no estaven massa encertats. El Piera semblava que volgués deixar passar el temps, conscients de l'avantatge al marcador. Fruit del bon joc del Molins, al minut 70,  s'aconseguia el segon gol després d'un bon xut a l'escaire i al 75 es marcava el tercer després d'un gol de falta directa.Al Piera se li encengueren totes les alarmes i intentà buscar el gol que tanqués el partit. I el va tenir a les botes de Moi però el seu xut, després d'una bona jugada de Ramon, va sortir alt. Al minut 80  el Piera es quedà amb 10 jugadors per l'expulsió d'Andrés i a partir d'aquí començà el calvari. El Molins posà setge a la porteria pierenca buscant el gol de l'empat i el Piera començà a patir.Els locals disposaren de més d'una ocasió amb xuts que van sortir fora fins que al minut 93,  una ràpida contra conduïda per Fran acaba amb la passada a Jordi Martínez que només a d'empènyer la pilota al fons de la porteria. S'havia acabat el partit i també el patiment.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, Turri, Juanjo, Berci, David, Òscar, Jordi Martínez, Jesús, Franki, Javi Navarro i Fran. També : Estra, Andrés, Pau, Ramon, Moi i Joan Gallego.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Juan Carlos Blasco Pastor, malament. No només començà el partit cinc minuts abans tot i que se li demanà aquest temps per fer un escalfament més complet, sinó que perdonà incomprensiblement l'expulsió del porter local al minut 15 i mostrà cartolina groga al delegat pierenc per - segons ell - no mantenir l'ordre a la banqueta.
Mostra targetes , també grogues , als pierencs Jesús, Turri i Berci i a tres jugadors del Molins. Expulsà Andrés amb vermella directa.