domingo, 12 de noviembre de 2017

PPP SANT FELIU 3 VAE PIERA 2

REACCIÓ INSUFICIENT
  •  El Piera  desaprofita massa ocasions clares de gol i acaba perdent per la mínima.
  • Nefasta primera part de l'equip ( 2-0 ) i segona derrota consecutiva .

Diu el tòpic futbolístic que si no s'aprofiten les ocasions... s'acaba perdent . I això és el que li va passar al Piera. Això no vol dir que l'equip jugués bé. No. La primera part  que van fer els jugadors pierencs va ser molt dolenta... tot i les claríssimes ocasions per marcar desaprofitades.A la segona meitat s'hauria pogut remuntar, però va faltar el polsim de sort que altres vegades ha tingut l equip. I dissabte vinent el derbi amb l'Hostalets!!!

El Piera va començar el partit  malament, perdent aviat el mig del camp, corrent amunt i avall sense sentit i incaàç de lligar una jugada. La Penya, jugant amb intensitat i fent un futbol pràctic s'avançava al marcador al minut 12 quan el davanter guanya l'esquena al defensa i marca l'1 a 0. Sense temps de reacció, al minut 23, una altra jugada molt semblant els locals marquen el 2 a 0. Aquest gol va ser molt protestat pel Piera per possible fora de joc. Abans, però, Alfredo s'havia lluït amb una aturada de mèrit. El Piera reaccionà i, sense fer un gran joc,  va disposar de fins a cinc ocasions clares per marcar, cinc !! La primera al minut 25 quan Fran, tot sol davant del porter, no encerta a marcar. Dos minuts després una assistència de Jordi Martínez a Fran acaba amb un xut d'aquest darrer al travesser. La tercera la va tenir Jordi Martínez, però el seu xut el va rebutjar el porter quan ja es cantava el gol. La quarta va ser de Moisés... però tampoc no està fi. La darrera , al minut 46, la va tenir Ferran ...però tampoc res. Finalment s'arribà al descans amb un injust 2 a 0 .
Només començar la segona part, al minut 47, bona paret dels locals dins l'àrea pierenca i el tres a zero al marcador!!  Encara sense temps per pair-ho, jugada de Moisés amb passada de la mort a Ica que afusella per baix al porter. Encoratjat pel gol, el Piera avançà línies i al minut 60 era Moisés qui marcava el segon després d'una bona jugada col·lectiva. La remuntada semblava possible i al minut 70 un xut de Ferran és aturat pel porter en el que hauria pogut ser l'empat a tres. El Piera jugava amb tres davanters i els locals, ben tancats en defensa, van tenir en el porter la peça clau per a què el Piera  no aconseguís marcar l'empat.L'equip ho provà de falta, per bandes, ...però res de res, ni gota d'aquella sort que a voltes et fa guanyar algun punt. Tot i el domini pierenc, els locals sortien en perillosos contracops, sobretot per les bandes, i en un d'ells haurien pogut tancar el partit, però Alfredo va estar enorme aturant  un xut que entrava.L'última jugada de gol, ja en temps de descompte, també la va tenir el Piera, però el xut d'Estra el va aturar el porter.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, David, Juanjo, Berci, Òscar, Joan Gallego, Estra, Pau, Jordi Martínez, Ferran i Fran. També : Roger, Andrés, Jesús, Pedro, Moisés i Ica.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Agustí Farizo, regular. Tot i que molt dialogant, s'equivocà en força faltes i se li protestà molt el segon gol local per possible fora de joc del davanter que marca. Mostrà dues targets grogues a jugadors de l'equip local.