domingo, 19 de noviembre de 2017

VAE PIERA 2 CF HOSTALETS 2

UN DERBI...COM ELS D'ABANS !!
  • El Piera va disposar de clares ocasions per guanyar el derbi... no tantes l'Hostalets.
  • Nou targetes grogues ( 5+4 ) ens parlen de la intensitat del partit!






Feia deu anys que el Piera no  jugava un derbi contra l'Hostalets, deu ! I val a dir que el partit va tenir tot el que sempre se li ha demanat a un derbi : intensitat, emoció, nervis, jugades  polèmiques, decisions arbitrals discutibles, passió a les banquetes, alguna garrotada dins del camp , incertesa per al resultat final...M'agraden els derbis!!


El partit va començar malament per al Piera ja que al minut 11 l'Hostalets s'avançava al marcador després d'una badada defensiva pierenca. Semblava que tot serien flors i violes per als visitants, però el Piera va reaccionar, es va posicionar bé al camp i va començar a crear perill. Al minut 21 , un llançament de córner d'Estra és rematat per Jordi Martínez ...però la pilota surt llepant el pal quan ja es cantava el gol! Cinc minuts més tard una pilota pentinada per Jordi Martínez és rematada per Ramon i el defensa envia a córner en el que va ser una jugada clara de gol. El Piera ho estava fent bé i el gol es veia venir... tot i que qui va poder marcar el segon van ser els visitants al minut 38 en una jugada ràpida per banda  esquerra amb xut final a fora . Al minut 40, Muski rep una  pilota  al límit de l'àrea gran, retalla un contrari i assisteix amb vaselina Fran qui marca d'un xut ras. Una jugada i un gol molt bonic que posaven l'empat a un al marcador i feia justícia al que s'estava veient. Però un minut després, l'Hostalets demostrava per què està on està de la taula  marcant el segon gol que queia com un gerro d'aigua freda sobre els jugadors locals. Tot i això, el Piera ho seguí intentant i al minut 45 una jugada per banda dreta de Javi Navarro acaba amb una centrada al punt de penal que Ramon remata a fora per ben poc : hauria pogut ser l'empat abans del descans.
La segona meitat va començar amb un Piera a l'atac i al minut 47 una falta ran d'àrea que ningú no havia demanat  tanca defensiva, Johni la  llança magistralment i suposa l'empat a dos.Un gol de murri que tornava a deixar el partit en taules. A partir d'aquest moment l'encontre va embogir, amb dos equips que buscaven el gol que els donés la victòria.La tensió i els nervis començaren a sortir, tant al camp com a les banquetes ... i l'àrbitre va començar a repartit targetes en un intent  d'evitar que el partit li marxés de les mans. L'Hostalets ho provava penjant pilotes a l'àrea - sobretot en faltes - i el Piera responia amb una defensa segura i sense concessions. Els visitants reclamaren un penal a l'àrea pierenca... i els pierencs un a l'àrea  de l'Hostalets. L'àrbitre anul·là un gol per fora de joc als Hostalets ...i tallà per fora de joc una jugada al Piera que tenia flaire de gol. Els deu minuts finals van ser intensos, amb un Piera que volia els tres punts i un Hostalets  que podia marcar en qualsevol moment perquè té jugadors de molta qualitat: al minut 83 Ferran envia una volea als núvols quan la banqueta ja s'aixecava per cridar el gol i al minut 87 una passada genial de Turri a Jordi Martínez acaba amb un xut d'aquest darrer a fora quan tota la grada ja celebrava el gol. Finalment un empat a dos que, tot i ser just...té un regust amarg.
 ALINIACIÓ VAE PIERA  : Alfredo, Turri, Juanjo, Berci, David, Estra, Joan Gallego, Jesús, Ferran, Jordi Martínez i Moi. També : Fran, Òscar, Andrés, Muski, Franki, Javi Navarro, Johni, Ramon i Juanra.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Jamal Kossiri que no va agradar ni a pierencs ni a hostaletencs. Mostra cinc targetes grogues al Piera ( Ferran, Javi Navarro, Juanjo, Juanra i Johni ) i quatre a l'Hostalets.

No hay comentarios: