domingo, 19 de noviembre de 2017

A L'HORA DE LA CERVESETA

 Turri : " Vull destacar l'actitud de l'equip"

El lateral Turri ho tenia clar a l acabar el partit : "Ha estat un partit intens, de molta lluita, amb ocasions de gol per als dos equips, però sobretot una nostra al final del partit , clara, clara, que ens hauria donat la victòria. És per això que no acabo d'estar conforme amb el resultat perquè hauríem pogut guanyar amb una mica més de sort al final.Amb tot, vull destacar l'actitud de l'equip : un deu a tots!!"




Johni: " Dues decisions arbitrals ens han perjudicat"

 Un gran gol seu de falta al minut 47 ha suposat l'empat del Piera : " Ha estat un partit igualat on l'Hostalets ha començat dominant, però de mica en mica hem sabut trobar el nostre lloc al camp.Llàstima que ens han marcat l'1 a 2 tan ràpid que ens ha tallat la reacció!! Han estat 90 minuts oberts, amb ocasions per ambdós equips i que, tot i que el resultat ha estat just, ens queda el regust amarg de no haver  aconseguit els tres punts.
Per altra banda, deixa'm dir que dues decisions arbitrals ens han perjudicat : un fora de joc inexistent que hauria pogut ser gol i que l'àrbitre mateix m'ha reconegut que s'havia equivocat i unes mans molt clares dins l'àrea de l'Hostalets que no ha assenyalat."

No hay comentarios: