VAE PIERA 2 CF CORBERA 4

EL CORBERA SORPRÈN UN PIERA MASSA CONFIAT
  • Tot i remuntar un 0 a 2 en contra, els errors acaben condemnant el Piera.
  • Mal partit dels pierencs i tres punts més que volen del Municipal.

Segon partit que perd el Piera a casa. La diferència és que el primer va ser amb un equip de la part alta de la taula - el Torrelles -  i el d'ahir va ser amb el Corbera, equip situat a la part baixa.L'equip va remuntar un zero a dos en contra i amb una mica de sort hauria pogut guanyar, però va acabar perdent i creant més d'un dubte. Ara hi ha quinze dies de descans que també aniran molt bé per recuperar lesionats.

El Piera va sortir molt refiat, atesa la situació d'ambdós equips a la taula, i ja al minut 1 alfredo va salvar un gol enviant a córner un xut que entrava. El llançament d'aquest córner va deixar la pilota als peus del davanter visitant qui, a boca de canó, es troba una altra vegada amb Alfredo per evitar el gol! La reacció del Piera va venir al minut 3 amb una assistència de Jordi Martínez a Ramon i xut d'aquest que no entra per poc. Al minut 6 , una altra vegada Alfredo ha d'enviar a córner una pilota que anava dins. El gol es veia a venir i així fou : al minut 13, pilota morta a l'àrea del Piera que aprofita el davanter per marcar el zero a un.Sense temps per reaccionar, al minut 15 , el Corbera marcava de falta directa un autèntic golàs , d'aquells que la pilota entra per l'escaire amb una velocitat increïble. Sens dubte un dels millors gols de falta que s'han vist al municipal de Piera en temps. Amb un Piera desorientat, sense esma, Alfredo va tornar a salvar l'equip  del tercer gol amb una aturada impossible en una rematada de cap a pocs metres de la línia de gol !
Aquesta aturada va fer reaccionar els pierencs que , en menys de cinc minuts, van aconseguir empatar el partit. Al minut 30 Muski  - molt murri - treu ràpidament una falta que aprofita Ferran per marcar el primer gol davant la sorpresa de la defensa . I no havien passat ni tres minuts que una assistència de Ferran a Jordi Martínez dins l'àrea acaba amb un xut fluixet i col·locat que es converteix en l'empat a dos. La remuntada va esperonar els locals que haurien pogut marcar el tercer abans del descans, però el xut de Fran, quan ho tenia tot per marcar, va sortir llepant el pal.

La segona part va començar amb un Piera decidit a guanyar el partit . Van ser els millors moments d'un  equip que volia endur-se els tres punts. Al minut 52 és  Pau qui ho provà amb un xut que surt alt i al 55 és Fran qui a punt està de marcar de xilena. El partit era entretingut, amb dos equips que buscaven desequilibrar el marcador i es veia clar que qui marqués primer s'emportaria la victòria. Al minut 61 el Corbera estavella una falta al pal ( impressionant el xut ! ) i al 74 es Fran qui, a porta buida, no encerta a rematar de cap quan tothom cantava gol. Va ser, sens dubte, la gran ocasió dels locals. Però el manual no escrit del futbol diu que quan es perdona...s'acaba pagant car! Així les coses, del possible 3 a 2 es passà al  2 a 3 en la jugada següent . Aquest gol va deixar molt tocat el Piera i encara que quedava una mica més de deu minuts i el Piera ho intentà, qui marcà van ser el Corbera en un contracop al minut 89 quan els locals anaven ja a la desesperada.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, Turri, David, Joan Gallego, Javi Navarro, Òscar, Pau, Jordi Martíonez, Estra, Moi i Ramon. També . Muski,  Ica, Ferran, Fran, Roger i Jesús .

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. López Indiano, molt bé. No mostrà cap targeta a cap jugador del Piera.