MAURINA EGARA 5 VAE PIERA 0

MASSA LÍDER !

• El Piera no pot fer res davant el millor joc de la Maurina.
    • L'equip, desconegut en atac, surt golejat de Terrassa.

El camp de la Maurina era un camp talismà per al Piera que hi havia empatat les dues darreres temporades. Ahir, però, es va trencar aquesta ratxa i l'equip no només va perdre sinó que  en va sortir golejat.No hem, però, d'esquinçar-nos les vestidures, no. La Maurina és  hores d'ara molt superior al Piera i l'important és que l'equip va competir , no va abaixar els braços. No és la nostra lliga.

El Piera va començar el partit molt ordenat al darrere, deixant la iniciativa als locals i esperant la seva ocasió al contracop. Així les coses, la Maurina era qui dominava, però sense ocasions clares per marcar.Els egarencs portaven molt perill per bandes i al minut 17, l'extrem dret local -  fregant el fora de joc - guanya l'esquena a la defensa i marca l'1 a 0. Tres minuts després, una pilota fora l'àrea és engaltada pel davanter de la Maurina que clava la pilota a l'escaire de la porteria pierenca : un autèntic golàs!! Tot i el resultat advers, el Piera va seguir igual . La Maurina no tenia ocasions, però  tampoc el Piera aconseguia arribar amb perill a la porteria rival. Al minut 40, un error en la sortida de pilota de la defensa propicia que el davanter local marqui a plaer el que seria el 3 a 0 amb què finalitzà la primera meitat. Abans, però, Alfredo va evitar el quart - minut 45 - amb una gran aturada.
    A la segona part, la Maurina sortí relaxada , però dominant el partit i disposant de més ocasions de gol, totes amb xuts de fora l'àrea. Al minut 55 una bona falta llançada per David a punt està de ser rematada per Ferran en - potser - la més clara ocasió pierenca del partit. El domini local era evident i el Piera amb prou feines inquietava la porteria local.Al minut 70, la Maurina va fer pujar el quart gol al marcador d'un xutàs de fora l'àrea.Cinc minuts després , entre Alfredo i Juanjo eviten el que hauria pogut estar el cinquè.Ja a les acaballes del partit, al minut 87, els locals marcaven el gol definitiu a l'aprofitar un rebot dins l'àrea pierenca.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, Roger, Juanjo, Joan Gallego, David, Andrés, Jesús, Jordi Martínez, Pau, Ferran i Moi. També : Muski, Franki, Ramon i Estra.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Wiliam Cano Perdomo, bé. Mostrà targetes als pierencs Jordi Martínez i Pau i dues més a dos jugadors locals.