UE VILADECANS 1 VAE PIERA 2

SUADA VICTÒRIA DAVANT D'UN RIVAL DIRECTE

• Un Piera amb moltes baixes s'emporta tres punts valuosíssims de Viladecans.
  • Partit molt disputat i igualat que va decidir un gol d'Estra al minut 78.

El Piera afrontava l'important partit contra el Viladecans - rival directe i empatat a punts -amb moltes baixes ...i algun jugador tocat. I és  en aquestes circumstàncies adverses quan l'equip creix i fa sempre grans partits.És la cara d'un equip que també té la seva creu quan es deixa escapar punts jugant contra equips situats molt per sota  seu en la classificació. Sí, som el Piera!!

El partit va començar amb un Viladecans  molt motivat,  sortint amb molta força davant d'un Piera que no sabia com treure's el domini de sobre. El primer quart d'hora va ser un atac i gol local i el Piera va tenir en el  porter Artur el seu jugador més destacat. Ja al minut 3, el porter pierenc - que tornava d'una lesió que l'ha tingut fora dels terrenys de joc tres mesos - va evitar el gol amb una gran aturada i  encara hi va tornar al minut 13 rebutjant un xut a boca de canó. El Piera ho estava passant malament i va ser llavors - al minut 23 - quan  el Viladecans marcà l'1 a 0 a la sortida d'un córner. Així les coses, la banqueta pierenca reaccionà amb uns canvis posicionals que van donar el resultat esperat : el Piera es va treure de sobre l'asfixiant domini local i va començar a crear perill a la contra. Al minut 44, Jordi Martínez rep una pilota a la ratlla de mig camp i inicia una cavalcada cap a l'àrea rival sense que el seu marcador pugui fer-hi res i assisteix  Fran qui, després de driblar a tots els defenses que se li posen davant , aconsegueix el gol de l'empat : un autèntic golàs!! Amb empat a un i tot per decidir s'arribà al descans.

La segona part va ser  força diferent ja que  el Viladecans no va ser aquell equip que havia tingut contra les cordes el Piera durant la primera mitja hora i els pierencs - més còmodes al camp - van començar a generar jugades de gol. La primera ocasió la va tenir Fran al minut 56, però el porter arriba abans a una pilota boníssima. Els locals ho provaven amb pilotes penjades i amb xuts de lluny, però la defensa i el porter pierencs van estar molt segurs i no van donar pràcticament cap opció. L'ocasió més clara del Viladecans va ser , al minut 65,  un bon xut  que sortí llepant el pal de la porteria pierenca. Amb un equip local bolcat per aconseguir l'empat és quan el Piera disposà de les ocasions més clares a la contra . Així, al minut 68, Jordi Martínez  es planta sol davant del porter, però no encerta en el xut i la pilota surt a fora quan tothom ja cantava el gol. La resposta de l'equip local va ser un xut sec, duríssim, de fora l'àrea que no va entrar per ben poc.El partit era molt obert i qualsevol dels dos equips podia marcar.I va arribar el minut 78 : cursa de Jordi Martínez per banda esquerra  amb passada a l' interior de l'àrea per a què Estra, amb dríbling inclòs al defensa, aconsegueixi el segon gol pierenc d'un fort xut. El mateix Jordi Martínez hauria pogut marcar el tercer cinc minuts després, però el seu xut s'estavellà al travesser en el que hauria estat un gran gol. En els minuts que quedaven fins al final - més els cinc de descompte - el Viladecans tancà el Piera a la seva àrea, però els resultat ja no es mogué i els tres punts se'n van anar cap a Piera.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, David, Juanjo, Andrés, Roger, Estra, Jordi Martínez, Franki, Sergio, Fran i Moi. També : Jesús i Òscar.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr.Joaquín García, correcte tot i que a l'hora de mostrar tergetes no va estar massa encertat. Van veure la groga els pierencs Roger, Sergio, Andrés, Jordi Martínez, Moisés  i el delegat  en Xavi Moragrega. Per part del Viladecans la van veure 3 jugadors, un d'ells per una duríssima entrada a Moi i que hauria d'haver estat vermella.