VAE PIERA 4 UE POBLE SEC 2

EL " DERBI " ...PER AL PIERA!!
  • Partit lleig que es decideix amb un gol de penal...al minut 90!
  • El Piera s'emporta els tres punts i segueix a la zona alta.

Els partits contra el Poble Sec sempre són ... especials per molts motius. El d'avui , però , ha estat diferent. Hem viscut un d'aquells partits que no t'agrada jugar... ni veure. I precisament per això  s'havia de guanyar, s'havien d'aconseguir els tres punts i oblidar-lo ja. I això és el que ha fet l'equip amb un final d'aquells que tothom qui ha jugat a futbol somia : guanyar amb un gol de penal al minut 90 !!!

Les coses van començar bé per al Piera ja que al minut 11 Juanjo marcava l'1 a 0 al transformar un clar penal per mans a l'àrea visitant. A partir d'aquí, però, el partit es va tornar lletjot, amb interrupcions constants, sense continuïtat, amb l'equip visitant protestant i demanant penals en cada caiguda dins l'àrea i el  Piera sense lligar ni una jugada, desencertat en les passades i amb gens de profunditat. Al minut 41, una pèrdua en la sortida de pilota en defensa propicia  el gol de l'empat visitant. Ja en el temps de descompte que l'àrbitre va donar per la contínua pèrdua de temps, Johni deixa la pilota a Muski  a l'esquerra de l'àrea gran del Poble Sec, aquest la controla  i s'inventa un xut amb rosca que sorprèn el porter visitant i marcà el segon pierenc: un gran gol marcat en un moment clau! Amb  victòria mínima i la sensació de no haver jugat ni quinze minuts seguits s'arribà al descans.

A la segona part la cosa no canvià gaire. Al minut 50, Alfredo va aturar una pilota que entrava en l'única arribada clara del Sec. La resposta va ser un xut amb l'esquerra d'Òscar que el porter atura quan ja es cantava el gol. Al minut 67 els visitants es van quedar amb 10 jugadors per l'expulsió del número 17 després d'una forta entrada a Juanra. Un minut després, però, ràpida jugada de contracop per banda dreta i el davanter visitant cau dins  l'àrea en  clar penal.La transformació de la pena màxima suposa l'empat a dos i l inici d'un  nou partit. El Piera posà tota la carn a la graella  buscant el gol que li donés la victòria ...i el Poble Sec portant molt perill a la contra i en les faltes directes. Al minut 80 Jordi Martínez té el gol a tocar, però el porter li endevina la intenció i aconsegueix rebutjar la pilota. Els pierencs van tancar el poble Sec al seu camp i al minut 90 ( sí, sí, al 90 ! ) una bona jugada personal de Jordi Martínez acaba amb penal quan el defensa va treure amb el braç la pilota que entrava, per la qual cosa va ser expulsat. El penal el llança Fran i aconsegueix el 3 a 2 davant el deliri de jugadors, banqueta i graderia.Per acabar la festa, el mateix Fran, al minut 93, s'emporta la pilota per banda esquerra, dribla  tothom qui se li posa davant i marca el definitiu 4 a 2 amb què finalitzà el partit.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Alfredo, David, Andrés, Juanjo, Joan Gallego, Roger, Pau, Franki, Moi, Jordi Martínez i Fran.També : Muski, Juanra, Òscar, Sergio, Ferran, Javi Navarro , Estra i Johni.

ÀRBITRE : Bona actuació del col·legiat Sr. Juan Antonio Vera Morón. Mostrà targeta groga als pierencs  David i Johni i a cinc jugadors del Poble Sec. Expulsà dos jugadors visitants per doble groga.