domingo, 15 de abril de 2018

UE TORRELLES 6 VAE PIERA 0

MASSA TORRELLES
  • Un Torrelles superior s'imposa clarament a un Piera poc intens.
  • Els pierencs paguen car les facilitats donades a la primera part.






El Piera afrontava el partit contra el segon classificat amb baixes significatives i just d'efectius.Davant seu   un equip  que juga molt bé a futbol i que , a més a més, va aprofitar totes les facilitats que se li van donar a la primera part. Afortunadament l'equip  reaccionà a la segona part perquè sinó el resultat hauria estat d'escàndol ja que els locals, ni amb el sis a zero, van baixar la intensitat. I potser no calia, no us sembla nois?


Tot el plantejament del Piera se'n va anar a fer punyetes quan al minut 5, una falta innecessària al límit de l'àrea gran es va convertir en el primer gol torrellenc. A partir d'aquí, control total del partit per part del Torrelles , amb un Piera tancat al seu camp  traient-se de sobre com podia aquest domini. Tot i això, els locals no tenien ocasions clares per a marcar i només al minut 24  el porter Artur va haver de lluir-se rebutjant a córner un potent xut de fora l'àrea. al minut 34, però, un error en la sortida de pilota en defensa va propiciar el dos a zero. A partir d'aquí, desconcert total, poca intensitat i un Torrelles que en deu minuts va aconseguir marcar-li tres gols a un Piera desconegut .Al minut 35 arribava el tercer i cinc minuts després el quart producte d'un clar penal fet per evitar un gol cantat . I el Piera? L'única ocasió clara la va tenir Ferran al minut 43 quan el seu xut va ser refusat pel porter.Al límit del temps reglamentat, i en ple desconcert visitant, el Piera encaixava el cinquè.

La cosa pintava malament de cara a la segona part ja que el Torrelles no afluixava i el Piera estava tocat, però la xerrada al vestidor va tenir efecte i l'actitud de l'equip va ser una altra . Només començar, al minut 57, Jordi Martínez té un u contra u amb el porter, però aquest li atura el xut quan ja es celebrava el gol. La resposta dels locals  va ser un fort xut de fora l'àrea que va suposar el sis a zero. Malgrat això, l'equip va seguir lluitant , molt més intens que a la primera part i , tot i el domini aclaparador dels locals, va poder mantenir la porteria a zero fins al final del partit . I encara va tenir opcions al contracop com la de Ramon  que hauria pogut marcar el gol de l'honor al minut 82, però el seu xut sortí alt. Finalment derrota clara de la qual cal passar pàgina aviat i pensar ja en el proper partit contra la Penya blanc i Blava.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Juanjo, Andrés, Joan Gallego, David, Roger, Franki, Moi, Pau, Ferran i Jordi Martínez. També : Muski, Ramon i Jesús.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Sergio Acedo, bé. Mostrà targetes grogues als pierencs David, Juanjo i Jordi Martínez.

No hay comentarios: