domingo, 22 de abril de 2018

VAE PIERA 4 PBB SANT FELIU 3


VICTÒRIA AL MINUT 90!

  • Un gol de Jordi Martínez al minut 90 dona tres punts importantíssims.
  • El Piera guanya un partit jugant amb deu jugadors els darrers vint minuts. 




 Els partits contra la Penya Blanc i Blava sempre són difícils, complicats, intensos... en el bon sentit de la paraula. I sempre amb un resultat molt ajustat a favor de l 'un o de l'altre. Ahir el Piera no va fer un dels seus millors partits, però tampoc es pot dir que el resultat vagi ser injust. Tampoc no ho hauria estat un empat.

Els primers vint minuts del Piera van ser molt bons, tocant la pilota i entrant molt bé per bandes. Així, al minut 5 Ferran ja va disposar de la primera ocasió per marcar, però el porter va enviar el seu xut a córner. A la jugada següent, pilota morta a l'àrea que aprofita Jesús per engaltar un xut que va suposar el primer gol pierenc. Però el que són les coses...quan millor ho feien els locals, al minut 12, una badada defensiva propicià el gol de l'empat de la Penya. Reaccionà el Piera i Jesús envià un xut al pal al minut 14  i al 17 Ramon, de xut ras i col·locat, marcava el dos a un. El partit era bonic, intens, amb dos equips que buscaven porteria. Al minut 38, Jordi Martínez va tenir el tercer a tocar, però el seu xut és desviat a córner pel porter quan ja es cantava el gol. Semblava que s'arribaria al descans amb aquest resultat quan al minut 42, un xut de lluny sorprèn tothom - porter inclòs -  i es converteix en l'empat a dos per als visitants.
La segona meitat va començar bé per al Piera ja que al minut 52 una falta magistralment llançada per David és aprofitada per Jordi Martínez per aconseguir el tres a dos d'un potent remat amb cama dreta.El mateix Jordi Martínez va tenir dues ocasions clares més per deixar sentenciat el partit : la primera al minut 53, però el seu xut sortí fora; la segona al minut 60... i va ser el porter qui evità el gol. La més clara, però, va estar als peus d'Ica al minut 70 amb un xut a boca de canó que desvià in extremis el porter. Tot i tenir ocasions, el Piera no marcava i la Penya - amb bons jugadors tècnicament -  no es conformava amb el resultat. Així les coses, va arribar el minut 73 : l'àrbitre expulsa el pierenc Pau amb doble groga justa. A partir d'aquí... correm-hi tots! El Piera es tancà defensant  el resultat i els visitants van posar setge a la porteria local. Al minut 75, Artur salva un u contra u amb el davanter visitant i al 77 la Penya marca el gol de l'empat en un clar fora de joc que l'àrbitre no va assenyalar.Amb empat a tres i el Piera amb deu, la Penya es va llançar a buscar el gol que li donés  la victòria. I l'hauria pogut aconseguir al minut 82 quan el davanter visitant va enviar fora un xut que tothom veia  gol.Amb un Piera tancat i una Penya buscant el gol va arribar el minut 90 : David surt amb pilota controlada des de la posició de lateral dret, dribla  tots els contraris que se li presenten fins arribar a l'àrea on assisteix  Jordi Martínez sobre el punt de penal per a què aquest  darrer, amb tranquil·litat, col·loqui la pilota al fons de la porteria visitant. El gol desfermà l'alegria entre jugadors, banqueta i graderia i tot i que l'àrbitre allargà el partit més de tres minuts el resultat no varià i  el Piera s'emportà tres punts que el mantenen al capdamunt de la classificació.

ALINIACIÓ VAE PIERA : Artur, Roger, Juanjo, Joan Gallego, David, Moisés, Jesús, Pau, Ferran, Ramon i Jordi Martínez. També : Òscar, Estra, Javi Navarro, Fran, Ica i Andrés.

ÀRBITRE : Xiulà el Sr. Juan Antonio Gil Higueras, regular. S'equivocà en no xiular fora de joc en  el tercer gol visitant i es va mostrar massa estricte a l'hora d'ensenyar targetes. Van veure groga als pierencs  Jesús, Ica i Javi Navarro i a un jugador visitant. Expulsà, justament, el Pierenc Pau per doble groga.


No hay comentarios: