domingo, 8 de abril de 2018

VAE PIERA 5 FC SANT JUST 1


GOLEJADA PER SEGUIR MIRANT AMUNT
  • El Piera es mostrà superior al seu rival en un partit plàcid.
  • La victòria manté l'equip a la part alta de la classificació






La victòria sobre el Sant Just permet al Piera seguir en els llocs capdavanters del Campionat abans d'iniciar el seu tourmalet particular : Torrelles, Penya Blanc-i-Blava i  Hostalets que aclarirà on es troba  l'equip i a què pot aspirar realment. Sigui com sigui, l'equip està amb 45 punts, a només cinc punts del rècord històric del Club aconseguit a  la temporada 2010-2011, a la tercera Divisió. Acceptem el repte!!



El Piera va començar molt fort i amb ganes de resoldre el partit i així al minut 4  va veure com l'àrbitre no concedia com a gol una aturada del porter ...dins de la porteria . El Piera dominava, però no acabava de culminar les jugades i el Sant Just ho intentava amb pilotes buscant l'esquena dels centrals . Al minut 15, un cop de cap sense perill, amb la col·laboració del vent toca al travesser i surt fora de la porteria defensada per Alfredo. La resposta del Piera arribà al minut 20 :  jugada de contracop duta per Estra per banda esquerra que acaba amb la passada de la mort a Fran qui aconsegueix el primer gol  de xut ras. Una jugada molt bonica.El Sant Just estirà una mica més les seves línies  i al minut 31 va gaudir de l'ocasió més clara de tot el partit quan Alfredo rebutja amb el peu un u contra u amb el davanter . El Piera reaccionà i cinc minuts més tard assistència de Pau a Jordi Martínez qui inicia una cursa cap a la porteria contrària, centra la pilota i quan Fran ja anava a rematar-la un defensa  la introdueix  al fons de la xarxa. Era el dos a zero amb què finalitzà  una bona  primera meitat dels locals.

Els segons quaranta-cinc minuts no podien començar més bé per al Piera ja que al minut 46 una jugada personal de Ferran per banda esquerra acaba amb el tercer gol de la tarda. Aquest gol deixà tocat un Sant Just que pràcticament ja no creà perill a la porteria local a no ser amb faltes i en algun córner. Al minut 65 un clar penal sobre Jordi Martínez és transformat per Juanjo en el quatre a zero que deixava sentenciat el partit. Minuts després és Ramon qui va tenir als seus peus el sisè, però el seu xut va ser aturat pel porter visitant en una gran intervenció.El Sant Just ho intentava, sobretot per les bandes... i la insistència va donar el seu fruit : al minut 77, un clar penal  a l'àrea pierenca  suposà el gol de l'honor  visitant.Però ahir  el Piera en volia més i va seguir buscant el cinquè fins que aquest va arribar al minut 80 després d'una bona jugada de Moisés. Finalment tres punts més que es queden a casa ...i l'equip segueix mirant amunt.

ALINIACIÓ VAE PIERA :Alfredo, Òscar, Juanjo, Andrés, David, Estra, Franki, Joan Gallego, Ferran, Fran i Muski. També : Roger, Jesús, Pau, Ramon, Javi Navarro, Moisés i Jordi Martínez.

ÀRBITRE : Xiulà el jove col·legiat  Sr. Abderrahaman Bouyadaharen, bé. Mostrà una targeta groga al pierenc Javi Navarro.

No hay comentarios: